Szájmaszk

100% PAMUT SZÁJMASZK

Többször használható pamut szájmaszk

mosható - tisztítható

A szájmaszk ára

Szájmaszk (100% pamut)

minimálisan rendelhető mennyiség: 50 db

(egy csomagban 5 db szájmaszk található)

350 Ft+ÁFA/db

Szájmaszk rendelése

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Információk a szájmaszkról

LEÍRÁS ÉS PARAMÉTEREK

A védőmaszk, arcmaszk legfontosabb jellemzői:
• Mosható, fertőtleníthető 60°C-on
• Többször használható
• Anyaga 100% pamut
• Egy méretben kapható
• Gyártási hely: Magyarország

Felhasználási útmutató:
• Felrakás előtt szappannal mossunk kezet.
• A szájmaszkot helyezzük fel úgy, hogy minél jobban rásimuljon az arcunkra.
• Használat során ne fogdossuk kézzel sem a szájmaszkot, sem az arcunkat.
• Ha véletlenül hozzáérünk, mossuk meg a kezünket szappannal.
• Ha lélegzés során a szájmaszk benedvesedik, cseréljük ki újra.
• Mielőtt levesszük a szájmaszkot, mossunk szappannal kezet.
• A szájmaszkot a guminál fogva vegyük le úgy, hogy az arcunkhoz nem érünk hozzá.
• A használt szájmaszkot helyezzük el úgy, hogy se mi, se a környezetünk ne férjen hozzá, és ne tudjon tőle megfertőződni (a textil szájmaszkot tegyük rögtön a mosógépbe), majd ismét mossunk szappannal kezet!

Felhasználással kapcsolatos óvintézkedések: Használat előtt ellenőrizze a termék sértetlenségét és hibátlanságát, mossa ki magas hőfokon (60°C). Ha a termék használat közben elszakad vagy kilyukad, azonnal semmisítse meg. Használat során ne fogdossuk kézzel sem a szájmaszkot, sem arcunkat. A szájmaszkot a guminál fogva vegyük le úgy, hogy az archoz nem érünk hozzá. A használt szájmaszkot helyezzük el úgy, hogy se mi, se a környezetünk ne férjen hozzá, majd ismét mossunk szappannal kezet! Mindennapos használat során maximum 3 hónap felhasználási idő javasolt, rendszeres mosás mellett.

Tárolási követelmények: Közvetlen napfénytől és/vagy hőtől védett hűvös, száraz helyen tároljuk. Ha a terméket huzamosabb ideig közvetlen napsugárzásnak vagy túlzott hőnek teszik ki, az csökkentheti annak eltarthatósági idejét, valamint kifakulást, elszíneződést okozhat. A termék használat nélküli várható eltarthatósági ideje 1 év.

Ártalmatlanítás: Használatot követően a termék szennyeződhet fertőző vagy más veszélyes anyagokkal. Kérjük, ártalmatlanítsa a helyi hatósági előírásoknak megfelelően.

Tűzvédelem: A termék magas hőmérsékleten lebomlik. Vízzel, CO2-permettel vagy száraz porral oltandó

Általános tájékoztató: A szájmaszk használatának elsődleges célja a fertőzött személy által történő további cseppfertőzés megakadályozása, illetőleg a fertőzöttség preventív / megelőző jellegű kezelése. A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, megfelelő fertőtlenítés mellett, így költség és környezetkímélő. A termékek Magyarországon készülnek textíliából (100% pamut).60°C -on többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható. Az általunk gyártott szájmaszk nem minősített egészségügyi maszk, hanem egyszerű textil maszk.

Maszk használata a járványügyi veszélyhelyzet idején: Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy cseppfertőzéssel ne tudjunk fertőzni és fertőződni! A vírusok és baktériumok ellen egyetlen maszk sem nyújt 100% védelmet (NEM JELENT TELJES KÖRŰ VÉDELMET!), azonban segítségével sokat tehetünk a környezetünkben lévők megóvásáért. A maszk elsősorban nem azok számára ajánlott, akik védelmet szeretnének a vírus ellen.

Akik megbetegedtek, vagy magukat betegnek érzik, de még nem diagnosztizált betegek, azoknak javasolt a viselete a hirtelen jött köhögőrohamok, vagy tüsszentések miatt, csökkentve ezzel a terjedés lehetőségét a környezet felé. Aki megfázásos tüneteket produkál, mindenképpen viseljen valamilyen szájmaszkot.

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezet (WHO) egyértelmű ajánlása alapján egészséges ember számára nem szükséges maszk viselése, jelentősen nem csökkenti a fertőződés veszélyét, viszont álbiztonságot adhat, esetleg nem figyelnek a többi megelőző ajánlásra (pl. ne nyúljanak arcukhoz, szemükhöz kézmosás nélkül).

KIEMELTEN FONTOS!

A koronavírussal szemben a legjobban a gyakori és alapos kézmosással, illetve kézfertőtlenítéssel, valamint a fertőzött és tömött helyek kerülésével lehet védekezni.

A szájmaszk mellet számos más lehetőségünk is van védekezni a vírusok ellen. Ilyen elsősorban a megfelelő higiéniai gyakorlatok alkalmazása, a gyakori kézmosás, a fertőtlenítő szappanok, illóolajok és gélek használata. Tüsszentés vagy köhögés esetén - amennyiben nem használunk maszkot - mindenképpen tegyünk a szájunk és orrunk elé zsebkendőt, majd alaposan mossunk kezet, emellett lehetőség szerint ne találkozzunk már beteg társainkkal. Ezek mellett pedig ne feledkezzünk el szervezetünk védekező rendszeréről sem, alkalmazzunk immunerősítő vitaminokat, gyógynövényeket, rendszeresen mozogjunk, és fogyasszunk kellő folyadékot. Amennyiben ezek mellett mégis megfázásos tüneteket észlelnénk mindenképpen keressük fel az orvosunkat, elsődlegesen telefonon!